leren haarband maken

Workshop leren haarband (diadeem) maken, halve dag

 

Een prachtige en heel draagbare leren haarband maken tijdens de workshop! Bij Irene leer je tijdens een workshop van ongeveer 3,5 uur hoe je zelf een leren diadeem kan bekleden. Zo draag je uiteindelijk jouw eigen leren haarband. Een unieke diadeem die alleen jij hebt. 

leren haarband diadeem maken

Atelier

haarband maken

Leren haarband maken: wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop leer je hoe je zelf een bestaande diadeem kan bekleden met leer. De diadeem is 4 cm breed. Door de techniek doorstikken ontstaat er een reliëf in het leer. Zo leer je de juiste techniek om je diadeem te bekleden. Het leer voor de diadeem is beschikbaar in diverse kleuren die je ter plaatse kan kiezen.

 

Ook is het leuk om samen met een vriend/vriendin de workshop te volgen. Zo hebben jullie uiteindelijk bijpassende haarbanden samen. Het is ook een leuk uitje om samen te doen en weer even bij te kletsen. Maar niet te veel want jullie moeten wel blijven opletten zodat je precies weet wat je moet doen. Dan lopen jullie uiteindelijk de deur uit met dezelfde leren haarband.

leren diadeem maken
Joke

“Ik vond het heerlijk je workshop te volgen!”

Corry An

“Ik heb genoten van de workshop die je gegeven hebt! Ik werk graag met leer, maar dit was een heel nieuwe techniek voor mij”

Contact

Begeleiding

De workshop diadeem maken wordt begeleid door Irene van Vugt, in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en sinds die tijd werkzaam als zelfstandig ontwerpster. Sinds 2001 geeft zij succesvol workshops en cursussen.

Kosten

De kosten bedragen 95,00 euro per persoon, inclusief materiaal en koffie en thee. Dit bedrag maak je voor aanvang van de workshop over. Zie voorwaarden voor betaling en annulering.

Lestijd en data

De workshops duren ongeveer 3,5 tot 4 uur en worden gegeven aan groepen van minimaal 5 personen, data in overleg. 

Aanmelding

Locatie

De workshop diadeem maken wordt gegeven in het atelier van Irene aan de Oudegracht 371 in Utrecht.